PRAVNI FAKULTET UNIVERZITETA UNION

Tel. +381 11 2095 501; 2095-581; 2095-595

 

 

KOMISIJA ZA AKREDITACIJU I PROVERU KVALITETA je 2014. godine, na osnovu vrednovanja studijskih programa Pravnog fakulteta Univerziteta Union, AKREDITOVALA NAŠE TROGODIŠNJE OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE PRAVA (180 ESPB), KAO I ČETVOROGODIŠNJE OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE PRAVA (240 ESPB).

 

 

 

Na rang listi najboljih fakulteta u Srbiji koju je formirala organizacija iSerbia naš fakultet je četvrti po kvalitetu studijskog programa. Vise o tome pogledajte ovde.

TERMINI PRIJAVE NA KONKURS I UPISA

SEPTEMBARSKI UPISNI ROK

  • prijavljivanje na konkurs vršiće se od 01. do 09. septembra 2014. godine;
  • polaganje testa provere sposobnosti i sklonosti pravu obaviće se 11.septembra 2014. godine sa početkom u 10 časova;
  • redosled kandidata biće objavljen narednog dana od polaganja testa.;
  • upis primljenih studenata vršiće se u periodu od 16. do 30.septembra 2014. godine.

UPIS 2014/2015

 

 

POZIV ZA DIPLOMCE/APSOLVENTE NA LETNJU PRAKSU

(jul-septembar 2014), u advokatskom ortačkom društvu Marić, Mališić & Dostanić, koje sarađuje sa renomiranom francuskom advokatskom firmom Gide Loyrette Nouel Uslovi: 1. Prosečna ocena preko 8.00; 2. Naročito iskazano znanje i sklonost kompanijskom i privrednom pravu; 3. Odlično poznavanje engleskog jezika (prilikom prijema/izbora kandidata u kancelariji će biti obavljen kratak intervju na engleskom jeziku) Kandidatu/kinji koji/a zadovolji navedene kriterijume biće obezbeđena adekvatna novčana nagrada za angažovanje, a postoji i mogućnost da se nakon letnje prakse obavi i pripravnički staž u kancelariji. Prijave sa biografijom poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , do 23. jula 2014. godine.

 

OBAVEŠTENJE ZA STUDENTE KOJI STUDIRAJU PO STAROM PLANU I PROGRAMU

Za studente koji studiraju po starom nastavnom planu i programu postoji krajnji rok za završetak studija. Naime, na osnovu člana 123. Zakona o visokom obrazovanju studenti koji studiraju po starom programu (Zakonu), imaju mogućnost da završe studije najkasnije do kraja školske 2013/14. To praktično znači do 30. septembra 2014. godine.

Oni koji smatraju da ne mogu diplomirati u ovom roku, trebalo bi da se prebace na režim studija koji se na fakultetu sprovodi u skladu sa Bolonjskom deklaracijom, čime stiču mogućnost da studije okončaju i nakon isteka pomenutog roka.

Za prelazak na ovaj sistem studija cenovnikom Fakulteta je predviđeno plaćanje naknade od 300 evra.

Studentima koji su napravili dužu pauzu u studiranju ili studiraju duže od 4 godine, Fakultet neće naplaćivati školarinu koja važi za 2013/14, tj. neće plaćati veću školarinu od one koja im stoji u ugovoru o studiranju koji su zaključili sa Fakultetom.

Ukoliko dođe do izmena Zakona po ovom pitanju, studenti će biti obavešteni putem sajta i oglasne table Fakulteta.

 

Beograd, 23.01.2014.godine

Sekretarijat PFUUB

 

 

 

Paragraf baner

Baner E glasnik

is-banner1

SPSK baner

NKEU-LOGO-2014 baner

Pretraga sajta

Aktuelno