Najave odbrana završnih radova i doktorskih disertacija

OBAVEŠTENJE

Obaveštavaju se svi zainteresovani da će se javna odbrana doktorske disertacije kandidata Veljka Kovačevića pod nazivom «Zakonsko (opšte) ograničenje odgovornosti u pomorskom pravu i pravu unutrašnje plovidbe» pred Komisijom u sastavu: prof. dr Borislav Ivošević, prof. dr Vesna Rakić-Vodinelić, prof. dr Dragan Bolanča i prof. dr Katarina Damnjanović održati u petak 1. aprila sa početkom u 18h u prostorijama Fakulteta.

Doktorska disertacija i izveštaj Komisije dostupni su na uvid javnosti u biblioteci Fakulteta.

 

OBAVEŠTENJE

Obaveštavaju se svi zainteresovani da će se javna odbrana doktorske disertacije kandidata Jelene Gluščević pod nazivom «Oduzimanje imovine stečene krivičnim delom» pred Komisijom u sastavu: prof. dr Slađana Jovanović, prof. dr Srećko Kosanović i dr Jovan Ćirić održati u utorak 15. marta sa početkom u 17h u prostorijama Fakulteta.

Doktorska disertacija i izveštaj Komisije dostupni su na uvid javnosti u biblioteci Fakulteta.

 

 

Space Law

Sa ponosom objavljujemo da je ekipa našeg fakulteta dobila drugu nagradu za najbolji podnesak na Price Media Law Moot Court takmičenju za Jugoistočnu Evropu i plasirala se na svetsku rundu ovog takmičenja, koja će se održati u Oksfordu proleća 2016. godine

Space Law

 


 

Slike sa tribine o akademskoj čestitosti i borbi protiv plagijata

 

IMG 0027 S

IMG 0031 S

IMG 0034 S

IMG 0042 S

Paragraf baner

Baner E glasnik

is-banner1

SPSK baner

NKEU-LOGO-2014 baner

Member of ENMCR logo

Pretraga sajta

User Login