PočetnaStudentiObaveštenjaOpštaObaveštenja za studenteAktuelnoIzbor za članove studentskog parlamenta PFUUB 2014

Engleski jezik - rezultati ispita april 2014

Rezultati ispita

Datum poslednje izmene četvrtak, 17 april 2014 18:05

 

Izbor za članove studentskog parlamenta PFUUB 2014

Obaveštavaju se studenti Pravnog fakulteta Univerziteta Union da će se izbori za Parlament održati dana 29.04.2014 u utorak.

Početak glasanja je u 10h pa sve do 16h.

Pozivamo vas da u što većem broju dođete i izaberete jednu od dve kandidovane liste.

Na sajtu fakulteta i na oglasnoj tabli bice okacene liste kandidata.

 

Lista 1

Lista 2

Datum poslednje izmene četvrtak, 17 april 2014 14:34

 

Pravo informacionih tehnologija - odlaganje predavanja 11.04.2014.

Rezultati ispita

Datum poslednje izmene četvrtak, 17 april 2014 14:07

 

Obaveštenje o odlaganju predavanja iz Građanskog procesnog prava i iz Obligacionog prava

Obavestavaju se studenti da predavanja iz Gradjanskog procesnog prava 22.04.2014.godine, kod prof. dr Monike Milosevic, nece biti odrzana. Nastava ce biti nadoknadjena u dogovoru s profesorkom.

Predavanja iz Obligacionog prava kod prof. dr Monike Milosevic 24.04.2014. godine, nece biti odrzana. Nastava ce biti nadoknadjena u dogovoru s profesorkom.

Datum poslednje izmene četvrtak, 17 april 2014 13:44

 

Majski ispitni rok 2014 - okvirni raspored

Okvirni raspored

Datum poslednje izmene utorak, 15 april 2014 16:52

 

NALED - Praksa za studente Pravnog fakulteta

Praksa za studente Pravnog fakulteta Univerziteta „Union“ u Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED)

Praksa se organizuje u trajanju od jednog meseca (u maju, junu, julu i avgustu) i obavlja se u izvršnoj kancelariji Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj, Makedonska 30/VII, Beograd. Praktikanti će biti angažovani u radu tima za regulatornu reformu, a po potrebi i u radu drugih timova.

Na praksu se prihvataju studenti IV godine fakulteta, apsolventi i studenti specijalističkih, master i doktorskih studija.

Studenti koji su zainteresovani za praksu prijavljuju se prodekanki za nauku i finansije, prof. dr Slađani Jovanović ( Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ) koja vrši preliminarnu selekciju kandidata (na osnovu poslate biografije, motivacionog pisma i eventalno, intervjua sa kandidatima) i potrebne podatke upućuje Ani Knežević Bojović, koordinatorki za pravnu reformu NALED-a.

Prijavljivanje za praksu u maju (koja počinje 5. maja) taje do 22. aprila; za praksu u junu, rok za prijavljivanje je 15. maj, a za praksu u julu i avgustu 15. jun 2014.

Studenti koji su upućeni na praksu u NALED tokom prakse imaju pravo na naknadu za prevoz i topli obrok. Studenti koji su upućeni na praksu biće u obavezi da svakoga dana od 9 do 17 časova borave i rade u prostorijama izvršne kancelarije NALED-a, gde će im biti obezbeđena odgovarajuća sredstva za rad (računar).

Po uspešno obavljenoj praksi, NALED izdaje odgovarajući certifikat.

Datum poslednje izmene utorak, 15 april 2014 11:34

 

Medicinsko pravo - rezultati kolokvijuma 2014

Rezultati kolokvijuma

Datum poslednje izmene petak, 11 april 2014 13:14

 

Odluka o raspisivanju izbora za članove studentskog parlamenta PFUUB 2014

Poštovane kolege,

Shodno tome da se bliži kraj aprilskog ispitnog roka, a sa njim i novi izbori za članove Studentskog parlamenta, ovim putem želimo da uputimo poživ svim zainteresovanim studentima. Izbori će biti održani najverovatnije poslednjih dana aprila.

Kao što je već poznato Studentski parlament je organ Fakulteta koji svoje članove bira iz redova studenata. Dakle, to je jedini organ koji sačinjavaju isključivo studenti Fakulteta i kao takav bori se i zalaže za prava studenata.

Delokrug rada Parlamenta je opširan, preko biranja i razrešavanja članova u okviru različitih organa i radnih tela kako na nivou samog Fakulteta, tako i na nivou Univerziteta Union, zatim, razmatranje pitanja od značaja za izvođenje nastave, podnošenje zahteva i molbi organima Fakulteta, organizovanje odnosno učestvovanje u organizaciji različitih vannastavnih aktivnosti kao sto su različite sportske aktivnosti, ekskurzije, tribine isl… Sve ovo su samo neke od aktivnosti kojima je predviđeno da se bavi Studentski parlament.

Tako da, svi zainteresovani studenti se mogu prijaviti na predstoje izbore!

Srdačan pozdrav i puno sreće na predstojećim izborima

U Beogradu

07.04.2013. godine

Predsednik Studentskog parlamenta

Lazar Obradović

 

Odluka o raspisivanju izbora

Datum poslednje izmene četvrtak, 10 april 2014 18:26

 

Obaveštenje o promeni ispitnog termina iz predmeta Autorsko pravo i pravo intelektualne svojine

Ispit iz predmeta Autorsko pravo i pravo intelektualne svojine, zakazan za sredu, 9. aprila 2014. godine, održaće se u četvrtak, 10. aprila 2014. godine, sa početkom od 17 časova. Studenti koji su sprečeni da u tom terminu izađu na ispit, mogu to učiniti u petak, 11. aprila 2014. godine, sa početkom od 12 časova.

Ispit zakazan za četvrtak sa početkom od 17 časova biće održan u Srednjoj sali Fakulteta, a ispit zakazan za petak u 12 časova biće održan u Velikoj sali Fakulteta.

Datum poslednje izmene sreda, 09 april 2014 17:10

 

Strana 1 od 95

Paragraf baner

Baner E glasnik

is-banner1

SPSK baner