PočetnaStudentiObaveštenjaOpštaUpis 2012

Upis 2012

Preliminarnu prijavu za upis u školsku 2012 / 2013 godinu možete uputiti na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Preliminarna lista u 2 krugu

Rezultati prijemnog ispita

 

Prijava

Informacije o upisu 2012 2013

FAKULTET VRŠI UPIS:

-do 200 studenata na prvu godinu studija;

-na ostale godine studija;

Osnovne akademske studije traju četiri godine, a master akademske studije traju jednu godinu, u skladu sa Bolonjskom deklaracijom.

Pravo upisa na prvu godinu studija imaju kandidati sa završenom srednjom školom u trajanju od četiri godine.

Redosled kandidata za upis na prvu godinu studija utvrđuje se na osnovu uspeha iz srednje škole i rezultata testa provere sposobnosti i sklonosti pravu.

 1. JUNSKI UPISNI ROK

  -prijavljivanje na konkurs vršiće se od 18. do 29. juna 2012. godine;

  -polaganje testa provere sposobnosti i sklonosti pravu obaviće se u periodu od 4. do 5. jula 2012.   godine;

  -redosled kandidata biće objavljen do 6. jula 2012. godine;

  -upis primljenih studenata vršiće se u periodu od 9. do 20. jula 2012. godine.

 2. SEPTEMBARSKI UPISNI ROK

  -prijavljivanje na konkurs vršiće se od 3. do 11. septembra 2012. godine;  

  -polaganje testa provere sposobnosti i sklonosti pravu obaviće se 13. septembra 2012. godine;

  -redosled kandidata biće objavljen do 14. septembra 2012. godine;

  -upis primljenih studenata vršiće se u periodu od 17. do 28. septembra 2012. godine.

 

U oba upisna roka kandidati imaju pravo žalbe na objavljen redosled - listu u roku od 24 sata od objavljivanja rang liste kandidata.

Školarina za jednu godinu osnovnih i master studija iznosi 2000 evra u dinarskoj protivvrednosti, uz mogućnost plaćanja u ratama do maja naredne godine. Plaćanjem školarine u celokupnom iznosu prilikom upisa, stiče se pravo na popust od 10%.

U cenu školarine osnovnih studija uračunati su i udžbenici, a polaganje ispita se ne naplaćuje, bez obzira na broj polaganja.

 

Nastavnici su:  prof. dr  Vesna Rakić - Vodinelić, prof. dr dr h.c. Vladimir Vodinelić, prof. dr  emeritus Momčilo Grubač, prof. dr Zoran Ivošević, prof. dr Bogoljub Milosavljević, prof. dr Aleksandra Čavoški, doc. dr Saša Gajin, prof. dr Dušan Kitić, prof. dr Nebojša Šarkić, prof. dr Zlatko Stefanović i drugi eminentni stručnjaci iz zemlje i inostranstva.

Sve informacije možete dobiti putem telefona i internet adrese Fakulteta.

 

Datum poslednje izmene četvrtak, 13 septembar 2012 13:01

 

Rasporedi su podložni izmenama, preporučujemo da ih redovno proveravate.

Seminar će se održati počev od 17. oktobra 2014. godine. Traje tri meseca, sa ukupnim fondom od 187 časova. Nastava će se odvijati petkom od 16.00 i subotom od 9.00 sati. Petkom će se održavati pet, a subotom deset časova, u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta Union u Beogradu, Novi Beograd, Goce Delčeva 36.


Predavači su: prof. dr Vesna Rakić – Vodinelić, prof. dr Zoran Ivošević, prof. dr Momčilo Grubač, prof. dr dr h.c. Vladimir Vodinelić, Ljubica Milutinović, sudija Vrhovnog kasacionog suda, dr Miodrag Majić, sudija Apelacionog suda u Beogradu, Aleksandar Ivanović, sudija Apelacionog suda u Beogradu, prof. dr Nebojša Šarkić, prof. dr Zlatko Stefanović, prof. dr Ilija Babić, prof. dr Bogoljub Milosavljević, Mirjana Rašić (sudija Ustavnog suda Srbije u penziji), Ljubomir Popović (sudija Ustavnog suda Srbije u penziji), Miloš Milošević, advokat, prof. dr Slađana Jovanović, prof. dr Dijana Marković - Bajalović, mr Bojan Stanivuk i drugi istaknuti stručnjaci iz oblasti prava.


Sledeći Seminar održaće se počev od februara 2015. godine. Cena Seminara je 45.000 dinara (sa PDV-om), uz mogućnost plaćanja u tri jednake mesečne rate, a plaćanje se vrši na račune Fakulteta: 160 – 322641 -19 i 105-4939-53
Za polaznike kursa za pripremu pravosudnog ispita koji su okončali osnovne četvorogodišnje studije na Pravnom fakultetu Univerziteta UNION u Beogradu, utvrđuje se naknada za pohađanje kursa u iznosu od 40.000 RSD.
Za polaznike kursa za pripremu pravosudnog ispita koji su upisali ili okončali master ili specijalističke akademske studije na Pravnom fakultetu Univerziteta UNION u Beogradu, utvrđuje se naknada za pohađanje kursa u iznosu od 10.000 RSD.

 

Prijavni list

Raspored predavanja

Paragraf baner

Baner E glasnik

is-banner1

SPSK baner

NKEU-LOGO-2014 baner